SPIN

QUI SOM

La nostra forma de veure el món

Creiem en el canvi!

El canvi com a motor per a la innovació i la millora de les organitzacions.  El canvi com a revulsiu per a tornar a motivar les organitzacions.

I per això nosaltres també estem canviant constantment, avançant, provant i creant noves tecnologies que permetin als nostres clients canviar al nostre costat.

Informàtica per a un món intel·ligent

 • 1999

  ELS INICIS

  Serveis de formació

  Neix SPIN com a empresa que ofereix formació en informàtica per a centres de formació.

 • 2007

  GESTIÓ

  Aplicatiu SPIN

  El programa de gestió local de la formació i ocupació es consolida com a mostra de bones pràctiques a l'administració local.

La nostra història

evolucionem amb la tecnologia

Tot i començar com una empresa que oferia únicament serveis de formació, l'estar al dia de la darrera tecnologia ens ha fet evolucionar cap a l'oferiment de serveis que creiem que poden ser encara més útils als nostres clients.

Hem creat molts programes a mida durants els anys de funcionament, i alguns de producció pròpia encara són líders en el seu segment de mercat.

La nostra darrera aposta és Odoo, una eina de programari lliure que integra tot els serveis de gestió que una empresa pot necessitar en un únic programa.

 • 2012

  EL NÚVOL

  Formació online

  Després d'anys d'experiència en formació presencial i a distància desenvolupem de zero la nostra pròpia plataforma de formació online, sent preparacioactic.cat un exemple de funcionament de la mateixa.

 • 2016

  GESTIÓ

  Odoo

  Apostem per Odoo com a sistema universal de gestió per a l'empresa.

 • 2017

  IMPACTE 

  al territori

  Més de 18.000 persones al territori català s'han inscrit a la nostra formació online.

  L'Aplicatiu SPIN dóna servei a una població objectiu de 2.000.000 de persones a través dels municipis que el fan servir.

 • 2018

  AVUI

  Especialització

  Apostem per a l'especialització en la nostra oferta de serveis per ser el màxim d'eficients en les solucions que oferim.

1999 - 2017

18 anys gestionant sistemes d'informació

Formant un equip?

Si teniu un projecte entre mans ens encantarà formar part del vostre equip.

Contacteu

Les nostres referències

més de 200 empreses utilitzen els nostres serveis

SPIN

Política de qualitat

Missió i Visió

 • Missió:

La missió de SPIN VILANOVA, S.L.és dur a terme la seva activitat de desenvolupament i comercialització de l’Aplicatiu "SPIN", millorant contínuament la seva qualitat, situant-se un pas per davant de les expectatives dels clients.

 • Visió:

El futur de la nostra organització estarà assegurat mitjançant el compromís de qualitat amb els nostres productes i els serveis oferts, l'enfocament de servei als nostres clients, així com per la qualificació i implicació dels nostres empleats, i arribar a ser referent en el nostre àmbit d’activitat.

Compromisos i valors estratègics

El desig per satisfer al client i complir els requisits legals aplicables serà el punt de mira de tot el que fem.

Ambició en créixer en coneixement (per créixer en valor per al client) i en tecnologia i innovació (per créixer en fiabilitat i eficiència).

Creiem en el canvi com a motor per a la innovació i la millora de les organitzacions, i com a revulsiu per tornar a motivar les organitzacions, per això nosaltres també canviem constantment, avançant, provant i creant noves tecnologies que permetin als nostres clients canviar al nostre costat.

El futur de la nostra organització estarà determinat per la qualitat de la nostra resposta a les necessitats del client.

Mantenir sempre amb el client una comunicació fluïda per atendre les seves necessitats, requisits i expectatives.

Actuar sempre amb transparència i responsabilitat, assegurant la confidencialitat amb els clients.

La base fonamental de la força de la nostra organització rau en els seus empleats, als quals procurarem en tot moment un entorn de treball que faciliti la seva motivació, implicació, competència i orgull per la seva contribució al treball realitzat.

Garantir l'eficàcia econòmica davant de l'alt nivell de competitivitat del mercat.

Valors Operatius

Recolzarem, donarem suport i a més desenvoluparem una organització que:

 • Estigui centrada en la millora contínua
 • Estigui dirigida a satisfer les expectatives dels clients i complir amb els requisits legals i reglamentaris aplicables
 • Es fonamenti en el treball en equip
 • Es comuniqui obertament i estimuli respostes
 • Garanteixi l'adequada formació
 • Ofereixi un ambient de treball segur
 • Estimuli la iniciativa, innovació i creativitat
 • Reconegui els èxits individuals i d'equip
 • Delegui la presa de decisions al nivell més baix competent

Per assolir-ho fixarem els indicadors corresponents a cada un dels paràmetres mesurables als quals assignarem valors que constituiran els nostres objectius de la qualitat per al període fixat.

Objectius de la qualitat que acompanyaran a la present declaració i que seran revisats  conjuntament en períodes prefixats.

Les relacions de la nostra organització, internament amb els nostres col·laboradors i externament amb proveïdors i clients, seran honestes, objectives i rectes, reconeixent sempre la dignitat de la persona com a membre de l'equip.

Admetem que aquests són els valors compartits dins l'organització SPIN VILANOVA, S.L.