Catàleg de locals i naus

APLICATIU SPIN

Una fitxa amb tota la informació rellevant

Odoo CMS - a big picture

Un model de fitxa adaptable i configurable

En una sola fitxa es pot veure tota la informació rellevant d'una nau o comercial, i a més amb les característiques a desar totalment configurables i adaptades en funció del tipus d'immoble.

Gestió de l'ubicació

Barri, polígon, latitud i longitud

En funció de l'adreça el sistema calcularà automàticament les coordenades al mapa i us permetrà seleccionar a quin barri o polígon es troba ubicat l'immoble, fins i tot de forma automàtica si teniu el carrerer introduït al sistema.

Informació comercial

Per a dinamitzar la venta

Una foto ilustrativa (o vàries), les dades de l'API que gestiona l'immoble o el preu són dades bàsiques que podem gestionar.

A més la fitxa permet recollir una quantitat ilimitada de característiques configurables: metres quadrats, certificats energètics, alçades, connectivitat, serveis a pr

Vistes web integrades 

Mostra la informació al web Avui

A més hem preparat un conjunt de vistes web que es poden incrustar al vostre lloc web: un cercador de naus i locals, vistes amb mapa, fitxes al web, etc. tot configurable directament des de l'Aplicatiu SPIN. 

Us pot interessar?

Contacteu-nos i valorarem si us podem ajudar

Com funciona?

Què necessiteu per posar-ho en marxa

FITXA

espais

mòdul

El mòdul d'espais ofereix la gestió dels espais i recursos propis per una banda i la gestió d'espais externs de tercers per una altra banda.

des de 15€/mes
LV5MAY14

connexió web

web

serveis

Els serveis web ofereixen la possiblitat a programadors exters a obtenir informació de l'Aplicatiu SPIN i fer-ne modificacions.

des de 15€/mes
OLV4SY3R

vistes web

web

vistes

Les vistes web són solucions claus en mà integrades que permeten incloure en el vostre llocs web funcionalitat interactiva amb l'Aplicatiu SPIN.

des de 15€/mes
ZUY4OPLQ

...o contracteu el pack "Catàleg de naus i locals"

Si no necessiteu totes les prestacions dels mòduls i serveis podeu contractar exclusivament el pack "Catàleg de naus i locals" a unes condicions econòmiques avantatjoses.

Contacteu amb el nostre equip i us informarem de totes les opcions de contractació disponibles.